perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi heppatuttavuus..

Tänään kävin ratsastamassa yhden 9 vuotiaan suokkiruunan. Poika oli minulle uusi tuttavuus ja todella mukava suokki, herkkä ja utelias.:) Leena lähti mukaan näyttämään vähän lenkkejä,  joita voin sitten yksin mennä jatkossa, eli ensiviikolla seuraavan kerran. Ravuri kun poika on, niin sitä sitten päästeltiin. Reipasta hölkkää ja muutama reippaampi veto, ai että oli ilo mennä ravurilla! Tämä poika onkin ehkä tuleva korttikurssiheppani. :-)

Illalla kun tulin kotiin,  siivosin tallin ja laitoin ponien pellavamössöt turpoamaan. Sitten sisälle käymään, vähän ruokaa nassuunja takaisin talliin. Kirpun otin sisälle talliin ja Fian päästin vapaaksi pihalle. Harjailin Kirppua ja se oli onnistunut tekemään elämänsä ensimmäisen hokinreiän oikeaan takaseen. Reikä ei ollut onneksi edes verinen, puhdistin ja laitoin suojat jalkaan. Liina kiinni riimun ja ulos. Tehtiin väistätyksiä ja kerrattiin vähän seis-käskyä, joka tuppaa aina välillä unohtumaan.. Menipähän sekin sitten hetken päästä perille, kun otettiin vähän siirtymisiä seis-käynti-seis-ravi-seis-käynti, vähän oli keskittymishäröpäivä. Tarvitsee alkaa pitämään Kirpun liikutuspäiviä kevyempinä, huomaa ettei sen enää tee mieli liikkua niin paljon kuin aikaisemmin.
Ravia joulukuussa. C Sussu

Pellolla joulukuussa. C Sussu



Fiia jaksoi hetken katsoa mitä tehdään kunnes meni taas touhuileman omiaan, eli kaivamaan omenoita puun alta lumesta, joita pieni poni tuskin löysi.:D
Fia 28v :-) C Sussu
Fia ja Sussu joulukuussa.

Mummeli <3 C Sussu
Kirpulla oli taas selkä hieman arka, joten se sai seisoa käytävällä BOT selässä kun tein iltatallia, sen jälkeen laitoin linimenttiä selkään ja fleecen päälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti