lauantai 19. tammikuuta 2013

Pakkanen !

Ihana ilma! Rakastan talvea ja kovia pakkasia, toisaalta on huonotkin puolet, mutta mikään ei voita tähtitaivasta ja kirpsakkaa pakkasta lenkillä. Fia nauttii pakkasesta, nallekarvaa ei ole suuniteltu lämpeemmille keleille. Kirppua joutuukin sitten loimittamaan ihan urakalla, sisällä kun noi ponit ei turhaan seiso.

Eilen ei tehty muuta kun kävin koiran kanssa kävelemässä ja Fia tuli  vapaana mukana ja baanaili aina välillä edelle ja muuten käveli nätisti mun vieressä. Kirppu sai hengailla pihalla vapaana kun siivoilin karsinat.

Tänään käyn lenkillä ja jompikumpi poni saa tulla hölkkäämään myös, luultavasti Kirppu. Fiian venyttelen vähintään, luultavasti sekin pääsee käppäilemään.

 Me ollaan menossa Sussun ( sussuli.blogspot.fi ) kanssa helmikuun puolivälissä taas Merikarvialle Talli Pikkuhelmeen esteleirille. Kauhea polte päästä hyppäämään ja ratsastamaan osaavilla hevosilla Ellun silmän alle. Ja tietenkin nähdä puokkitamma Princess Leia, kisasin ja ratsastin Leiaa kevään/kesän 2012 ja syksyllä se muutti Merikarvialle. Maailman mahtavin hevonen, siihen ei voi koskaan pettyä ja fiilikset aina aivan huipussa kun menee tammuskalla. Alla Leiasta pari kesäkuvaa.:-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti