sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

:--)

Perjantaina oltiin Sussun kanssa tallilla yötä ja ratsastettiin Dani ja Likka puokkiin, menin ensin Danskulla. Poni oli ihan kiva, tehtiin lähinnä väistöjä ja haettiin peräänantoa alle. Likalla olen mennyt ehkä viime syksynä viimeksi, ja hui se oli muuttunut hienoksi!! Tyttösen kanssa vaan rullailtiin pitkin kenttää tekemättä kummempia, tutustuttiin toisiimme taas.:)
Danin kanssa estetreenejä viime kesänä.
Lauantaina aamulla lähdin ratsastamaan Tähtiruunan, käytiin maastossa käppäilemässä ja otettiin muutama veto. Ihana ilma ja hieno hevonen!


LikeLike! 
Tähden jälkeen suuntasin nenän kohti kotia ja omia ponskeja. Kirppu sai rällätä vapaana pihalla ja harjailin molemmat. 
 Illalla taas yöksi tallille Sussun kanssa. Juoksutin irtona Sussun yp-hevosen, kun Sussu teki iltatallia. Sen jälkeen datailtiin, urheiltiin kaupaan ja katottiin leffaa ymsyms.:)

Tänään aamulla sitten pirtsakkana neljän tunnin yöunilla Leenalle ja auton nokka kohti Huittisia ja estekisoja. Osallistuttiin Tähden kanssa hurjaan puomiluokkaan, mutta se oli suuri saavutus hevoselle, joka ei oo tainnut edes käydä kentällä koskaan ennen! Yhtään kieltoa ei tullut ja ei ne esteet jänskättänyt yhtään. 
Hieno muru!
Iltapäivällä kävin koeratsastamassa kaverille yhtä lämppäriruunaa, hoitelin omat ponskit ja käytiin siskon kanssa kylällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti