perjantai 22. maaliskuuta 2013

329 takana !

Huuii, Kirpun laskettuun H-hetkeen on 7 päivää aikaa ja takana on 329 päivää! Poni on ollut jännän rauhallinen eilisestä asti. Ollaan käyty kävelemässä melkein joka päivä ja tehty kunnioitusharjoituksia...:D


Fian kanssa ollaan käyty metsässä kanssa melkein joka päivä, kun nyt siellä pääsee eteenpäinkin, kun ei oo lunta niin paljoa enää. Kevät tuleee! :-)




Keskiviikkona kävin ratsastamassa Sussun ylläpitohepan, Tähden. Tehtiin töitä käynnissä ja ravissa, kenttä oli sen verran liukas, ettei kengättömällä uskaltanut laukata.  Aloitettiin käynnissä takaosakäännöksillä ja avoilla. Ravissa tehtiin loivaa kiemuraa aluksi ja leikittiin asetuksilla, Tähti antoi pienen alkujäykkyyden jälkeen niin nätisti ratsastaa. Kiemuran jälkeen siirryttiin tekemään kolmea volttia kentän pituushalkaisijalle, tässä hain edelleen alla olevaa hevosta asetuksen ja suunnan vaihtuessa.  Lopuksi tehtiin vielä  avoja ja sulkuja uralla ravissa. Kiiva heppa!:)
HUOMATKAA kuvista mun järkyttävän kamala istunta ja valmennuksen puute!!:(







 Tähden jälkeen ratsastin vielä Mian lämppäritamma Maisan. Maisan kanssa tehtiin perusjuttuja, väistettiin ja tehtiin siirtymisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti