sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vauhdikas, naurettava, ihana viikonloppu!

Perjantaina tein kotona Kirpun karsinalle suursiivouksen, koska neiti oli päättänyt kaataa koko vesisaavin ja kaikki turpeet ui vedessä. Sen jälkeen päästiin Kirpun vapaaksi ja otin Fian liinan päähän ja käytiin pellolla käppäilemässä.


Sitten lähdin Nooralle ratsastamaan Rokkipoitsun. Otettiin muutama hyppy ja poni oli oikeinkin virtaisalla päällä.:D

Lauantai pirteänä seitsämältä tallille ja hepoille ruokaa nassuun ja kisakamppeet kasaan. Vähän ennen kahdeksaa pollet autoon  ja lähdettiin kohti Kokemäkeä. Hypättiin Rokin kanssa 50cm ja 60cm. Poni oli aivan sekaisin, pukitteli, pomppi, keuli ja yritti viedä, joten ei ollut mikään kauhean rentouttava kisareissu. Viidessäkympissä tuli ekalle esteelle kielto, mutta muuten rata sujui suhteellisen hyvin. Kuudessakympissä poni oli oikein mahtava! Imi hyvin esteille, teki ilmavat hypyt ja oli suht. hyvin kontrollissa koko radan. Ehkäpä saan jossain vaiheessa ladattua radasta videon nettiin, niin voin sen tännekkin julkaista.:)



 Kun tultiin kisoista löhöttiin hetki ja sen jälkeen menin siivoilemaan karsinoita, käväisin shettistamma Pruunan selässä joka pölhöilli tunnilla. Ratsastin myös suokkiruuna Maksumilla, ensin Emmi liinatti parikymmentä minuuttia, koska mä halusin potkia ja sen jälkeen käväisin kentällä vähän vääntelemässä. Ratsastin Maukkaa aikoinaan melkein päivittäin ja tuntui taas pitkästä aikaa tosi kivalta. Sitten lähdettiin Nooran ja Emmin kanssa käymään meillä hoitamassa ponsut, päästettiin vaan Kirputin vapaaksi pihalle kun siivoiltiin karsinat ja harjasin Fian nopsaan läpi. Nooran ja Emmin mielestä Kirpulla on masuasukki, mutta tiedä sitä. Laitettiin ponit nukkumaan ja lähdettiin takaisin Nooralle tekemään iltatallia ja irtohypytettiin Pimu. Illalla meillä olikin suhteellisen hupaisaa.:P

Tiet etäisyyksiin vie
Varjoista valtatien
Katuja kahlaavat, jalkamme kastuu, tätäkö se on kun rakastuu?
Tukka putkella sinne ja takaisin

Tie, minut vie, missä musiikki sai meidät sekaisin onnesta
Pois, jonnekkin pois
Läpi autio pihojen, läpi tämän betoni yön sydämmesi lyö
Jotain suurta ja villiä täytyy tapahtua
Aamulla ratsastin  Rokin ilman satulaa ja ekaa kertaa kuolaimettomilla, ihana poni! Oli jatkuvasti kuulolla ja teki väistöt sun muut kuviot nätisti. Sitten pidettiinkin kolmelle tytölle hyppytunti ja juoksutettiin Tähti pellolla.

Tulin kotiin yliväsymyksen kourassa, nukuin pari tuntia, siivosin tallin ja kävin Kirpun kanssa kävelemässä hangessa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti