sunnuntai 3. helmikuuta 2013

:_)

Meillä oli mielenkiintoinen perjantai-ilta.. Fia alkoi ähkyilemään ja siitäpä sitten soittoa päivystykseen. Onneksi ell pääsi tulemaan nopeasti ja saatiin poni hoitoon. Annettiin suonenn kipulääke ja letkutettiin, Fia piristyikin onneksi heti. Maanantaina hampaiden raspaus luvassa.

Lauantain olin laivalla Sussun kanssa ja sieltä Sussu tulikin meille yöksi. Harjailtiin ponskit kunnolla ja käytiin vähän kävelemässä. 

Tänään juoksutettiin Kirputin, kuvat C Sussu !














Meiltä mentiinkin sitten Nooralle, olin luvannut ratsastaa Rokin ja mennä sillä sovituksessa olevalla satulalla. Raahasin kentälle yhden esteen ja pari puomia. Tein alkuverkkoja maastakäsin käppäillen ja kun kiipustin selkään tein volteilla vähän avoja käynnissä ja ravissa. Aloin tulemaan kentän keskellä olevaa miniristikkoa ja sen jälkeen puomeille. Nostin esteen päällä laukan ja juuri ennen puomeja raville. Kipsutettiin tätä harjoitusta hetki niin että alkoi sujua ja sen jälkeen aloin nostamaan estettä ensin 50cm pystyksi, jota alettiin tulla vinolla lähestymisellä. Nostin estettä pikkuhiljaa ja loppukorkeudeksi nousikin 90cm, josta poni selvisi mahtavasti  hyvällä tyylillä. Tästä intoutuneena meninkin sitten ilmoittautumaan Kokeran ensi viikonlopun kisoihin, harmittaa kun siellä ei ole 70cm luokkaa, mutta mennään 50 ja 60. :-)

Käväisin myös lämppäritamman Maisan selässä muutaman minuutin ilman satulaa, olipas hevonen muuttunut kesästä jolloin sillä viimeksi menin. Hauska tapaus!

2 kommenttia:

  1. Mä haluan niin nähdä, mitä tulee Kirpun ja Rokin varsasta... Kirpun liikkeet + Rokin muu ulkoinen olemus = ah nam :D

    Jääkö varsa muuten sulle itselles?

    VastaaPoista
  2. Sieltä tulee jotain suurta ja mahtavaa! :-)

    Jeps, tarkotus ois pitää itsellä.

    VastaaPoista