lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kaikella aikansa, kaikella paikkansa..

Meillä kävi eläinlääkäri viime viikolla, Kirppu ultrattiin, rokotettiin ja hampaat raspattiin. Hampaat olikin jo aika katsoa, sen verran oli piikkiä. Ultrassa nähtiin masuasukki, joka vielä tiistaina varmistetaan olevan edelleen kyydissä.
Fia rokotettiin ja otettiin verikokeet. Kuulin eilen tulokset, rauta oli alhaalla, johon nyt aletaan syöttää rautalisää ja kalkki oli ylhäällä. Kalkin ylhäällä olo viittaa kasvaimiin/cushing tautiin.. Testejä cushingista ei lähdetä tekemään, koska sitä ei myöskään aleta lääkitsemään. Jos sairastaa tautia, josta ei voi parantua ja on jo tuon ikäinen, ei ole oikeutta lähteä pitämään väkisin hengissä. Fia on pirteä ja iloinen, joten nyt vain toivotaan että ei mene huonommaksi. Me tehdään nyt vaan kaikkea mistä poni pitää, uidaan, käydään kävelyillä ja chillataan, pitää nauttia jokaisesta hetkestä vielä kun voi.  Itse yritän ajatella ettei kaikki ole vielä ohi, mutta ei se ole niin helppoa.
<3
I need you right here

Next to me
'Cause there ain't nobody
Would love me the way you do
That's why I'm over here
Hey girl I wish
You don't leave me


Maailman rakkain, aina <3

Eilen käytiin ottamassa Vernan kanssa pari kuvaa Kirpusta ja tänään kävin ratsastamassa sen. Oli ihmeellisen mukava, käytti suutaan ja polki kivasti alle. Menin vain hetken, koska neidin ajatus ei pysy kauan mukana kun on vain lomaillut.






Ainiin, me mennään Kirpun kanssa Merikarvialle 3.-5.8. :--)

3 kommenttia: